Laatste nieuws over Netflix

Aftellen naar Narcos: Mexico echt begonnen met officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer van Narcos: Mexico uitgebracht. Na drie succesvolle seizoenen van Narcos, gaat er vanaf 16 november, als het nieuwe seizoen begint, veel veranderen. De populaire reeks gaat namelijk verder onder een nieuwe naam en begint dan ook met seizoen 1.

Pablo Escobar

De eerste twee seizoenen van Narcos draaiden om Pablo Escobar, maar omdat de serie gebaseerd is op waargebeurde feiten was direct al bekend dat dit verhaal niet eeuwig verteld kon worden. Escobar kwam namelijk om het leven en dus verplaatste de aandacht zich in seizoen 3 al naar een ander drugskartel.

Trailer Narcos: Mexico

Nu Netflix de trailer van Narcos: Mexico seizoen 1 heeft gelanceerd komt de release van dit nieuwe tijdperk weer een stap dichter bij. We zullen zien hoe de Mexicaanse drugsoorlog is ontstaan en daarom gaat de serie natuurlijk ook verder onder de nieuwe naam Narcos: Mexico. Net als bij de eerste drie seizoenen zijn de verhalen die we in het eerste seizoen van Narcos: Mexico te zien zullen krijgen gebaseerd op waargebeurde verhalen.

Agent Camarena, gespeeld door Michael Peña, zal de jacht op Miguel Félix Gallardo (Diego Luna) leiden. Waar de jacht op de drugsbaronnen in Colombia vaak risicovol waren, zal dat in Mexico nog een stuk heftiger zijn. De start van de drugsoorlog wordt in beeld gebracht en dat gaat gepaard met bloederige taferelen, waarbij niemand gespaard zal worden. Dat ondervonden de makers van de serie ook in het echt, want nog voordat de opnames van start waren gegaan, werd één van de locatiescouts in Mexico vermoord. Hoe heftig het eerste seizoen van Narcos: Mexico is kunnen we vanaf 16 november zien. Dan verschijnen alle afleveringen op Netflix.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Narcos: Mexico:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?