Trailers

Aftellen naar Narcos seizoen 3 met de eerste beelden

Het derde seizoen van Narcos verschijnt 1 september op Netflix en hierin wordt een compleet nieuwe weg ingeslagen. De streamingdienst lanceerde vandaag (donderdag) de officiële trailer van het nieuwe seizoen.

Cali kartel

In het derde seizoen van Narcos draait het niet langer meer om Pablo Escobar. Dat hoofdstuk is gesloten en vanaf nu draait Narcos om het Cali Kartel. Het is de rijkste drugssmokkel organisatie ter wereld en dus heeft de DEA zijn handen hier vol aan.

Na de jacht op Pablo Escobar moet de DEA zich aanpassen, want het Cali Cartel hanteert een andere werkwijze. Ambtenaren en de politie worden omgekocht. Gewelddadige acties zijn het Cali Kartel niet vreemd, maar de drugsbende doet er alles aan om dit uit het nieuws te houden. Gilberto Rodriguez Orejuela (Damian Alcazar) is de belangrijkste man in het Cali Kartel. Hij is de leider en wordt ook wel de ‘boss of bosses’ genoemd. Zijn broer Miguel Rodriguez Orejuela (Francisco Denis) heeft ook een belangrijke rol in het cartel en dan zijn er ook nog Pacho Herrera (Alberto Ammann) en Chepe Santacruz Londono (Pepe Rapazote). Pacho is een belangrijke ‘hitman’ en runt de de Mexicaanse connecties en de internationale distributie. Chepe staat aan het hoofd van alle zaken die het cartel doet in New York City, de stad met de hoogste afname cijfers.

Binnen een maand verschijnt Narcos seizoen 3 dus op Netflix en het aftellen is nu officieel begonnen met de eerste uitgebreide trailer van het nieuwe seizoen. Daarin zien we direct al een hoop bloederige taferelen. Ook zien we bekende gezichten terug, zoals agent Javier Pena. Hij zal de jacht op het Cali Cartel leiden, maar is zich er van bewust dat het een gevaarlijke strijd is. Om het Cali Cartel ten val te brengen moet gek, dom en dapper zijn én geluk hebben. Alle nieuwe afleveringen, tien stuks in totaal, verschijnen 1 september in één keer op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?