Laatste nieuws over Netflix

After Life razendsnel verlengd; Gervais tekent overall deal

After Life Netflix seizoen 3

After Life is ook met het tweede seizoen razend populair, waardoor Netflix er nog geen twee weken over heeft hoeven na te denken om een derde seizoen aan te kondigen. Daar blijft het niet bij, want de streamingdienst heeft een overall deal gesloten met Ricky Gervais.

Tony gaat zijn Groundhog Day-relatie uitwerken

De bedenker van The Office heeft met After Life opnieuw raak geschoten. De serie over Tony (gespeeld door Gervais) werd in 2019 al ontvangen met lovende kritieken. Een kleine twee weken geleden werd het tweede seizoen gelanceerd. Het leven van Tony was nog donkerder en de dood van zijn vrouw begon nu echt binnen te komen. De zwarte humor zat weer verweven in het verhaal, waarin Tony nog een dierbare verloor en uiteindelijk wel zijn Groundhog Day-relatie te pakken had. In het derde seizoen gaan we zien hoe dit verder zal gaan.

Exclusief aan de slag voor Netflix

Gervais maakt op zijn socials bekend dat After Life zo goed is bekeken dat Netflix hem gevraagd heeft om van zijn luie kont af te komen om een derde seizoen te gaan schrijven. Recent liet de Engelse komiek al weten dat hij al ideeën had voor een derde seizoen. Door het snelle groene licht kan Gervais de verhalen gaan afronden, zodat de opnames zo snel als mogelijk van start kunnen gaan. Daardoor moet het mogelijk zijn om in het voorjaar van 2021 het derde seizoen te brengen. Daarnaast heeft Gervais een overall deal met Netflix gesloten, zodat hij de komende jaren exclusief content zal gaan maken voor de streamingdienst. Het zou gaan om een aantal series en daarnaast stand-up specials.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?