Laatste nieuws over Netflix

After Life seizoen 2 met Ricky Gervais komt in april

Het tweede seizoen van After Life komt in april naar Netflix. De tragikomische serie van Ricky Gervais kende een fabelachtige start, waardoor de verwachtingen voor het tweede seizoen hoog zijn. Op vrijdag 24 april zullen de zes nieuwe afleveringen verschijnen, de trailer is nu gelanceerd.

Gervais als weduwnaar Tony

In After Life speelt Ricky Gervais zelf de hoofdrol. Tony heeft zijn vrouw verloren en wil eigenlijk een einde maken aan zijn leven. Waarom hij dat nog niet heeft gedaan komt door zijn hond, want wie gaat hem dan eten geven? De journalist van de lokale krant worstelt zich door het leven en vindt dat hij een superkracht heeft. Want zodra je niet meer bang bent voor de dood kun je alles aan?

Opnieuw zes afleveringen

Het eerste seizoen bestond uit zes afleveringen en leverde hilarische scenes op, die werden afgewisseld met een serieuze ondertoon. Het leverde een typisch Ricky Gervais-werk op, wat ruimte te over liet voor een vervolg. Die is er nu dan ook met opnieuw zes afleveringen. Daarin gaat Tony proberen om zijn eigen leven weer op de rails te krijgen en vooral een betere vriend voor de mensen in zijn omgeving te zijn. En dat laatste is misschien wel het moeilijkste voor Tony. De afleveringen komen op 24 april op Netflix.

Bekijk de trailer van After Life seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?