Laatste nieuws over Netflix

After Life seizoen 3 voor januari gepland op Netflix + trailer

Het derde en laatste seizoen van After Life komt al bijna naar Netflix. De makers lieten recht zal beelden zien dat de cast een preview te zien kreeg van de eerste afleveringen. Nu blijkt alles te zijn afgerond, want in januari komt het nieuwe seizoen met Ricky Gervais al online. De trailer maakt meer duidelijk over het slotseizoen.

After Life met Ricky Gervais

In After Life speelt Ricky Gervais de hoofdrol. Hij is zijn vrouw verloren na ziekte en wil eigenlijk niet meer leven. Het enige dat hij iedere dag doet is kijken naar de video’s die zijn vrouw voor hem heeft opgenomen. De enige reden dat hij nog niet uit het leven is gestapt is zijn hond. Langzaam lijkt hij er weer bovenop te krabbelen, om vervolgens zowat nog harder naar beneden te vallen. In het tweede seizoen komt zijn vader ook nog te overlijden, maar lijkt hij dan toch een nieuwe partner te vinden.

Derde seizoen After Life

Het derde seizoen van After Life zal het laatste zijn, zo liet Gervais gelijk weten toen de reeks werd verlengd. Het tweede seizoen verscheen pas april 2021, maar op 14 januari 2022 is het al raak met de laatste episodes. De trailer is op nieuwjaardag gelanceerd. Daarin leren we dat Tony de as van zijn vader wil gaan verspreiden en dat wordt uiteraard een hilarische trip. Daarnaast zoekt hij nog altijd een manier om gelukkig te zijn en is bezig aan het laatste stukje van de verwerking van de dood van zijn vrouw. Netflix verzekerde ons daarnaast één ding. Veel fans van de serie vreesden dat de hond dood zou gaan, maar de hond zal het einde van de serie halen!

Bekijk de trailer van After Life seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?