Laatste nieuws over Netflix

AJ and the Queen met RuPaul na één seizoen gecanceld

Voor AJ And the Queen is het na één seizoen al voorbij. De serie ontwikkeld door RuPaul, die zelf ook de hoofdrol vertolkte, verscheen op 10 januari op Netflix. Een kleine twee maanden later is de stekker eruit getrokken.

Roadtrip ten einde

Dit nieuws heeft RuPaul zelf bekendgemaakt via zijn sociale kanalen. “Het einde van AJ and the Queen. Netflix heeft besloten onze roadtrip niet te verlengen. We zijn zo trots op ons werk en we bedanken alle fans.”

Ruby Red

In AJ and the Queen is de hoofdrol voor RuPaul als Ruby Red. Als dragqueen reist zij door heel Amerika, van club naar club, samen met haar sidekick AJ (Izzy G.). AJ is sinds kort een wees. Alhoewel de twee in eerste instantie niets met elkaar lijken te hebben, groeien ze al snel nader tot elkaar.

Zeer wisselende ontvangst

Het eerste seizoen van AJ and the Queen werd wisselend ontvangen. Er was kritiek over sommige delen van de inhoud van de serie en uitspraken die Ruby Red deed. Op IMDb scoorde de serie een 7,6, terwijl de critici op Rotten Tomatoes strenger waren met een score van slechts 53%. Netflix beoordeelt een serie over het algemeen na ruim een maand, waarbij ook naar de kijkcijfers worden gekeken. De reden van het annuleren van AJ and the Queen is niet naar buiten gebracht, maar het ligt in de lijn der verwachting dat er naast de gemengde ontvangst simpelweg te weinig naar is gekeken.

Deze series zijn door Netflix gecanceld

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?