Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Alexandra Breckenridge had rol Mel in Virgin River bijna gemist

Het had niet veel gescheeld of de rol van Melinda Monroe in Virgin River was nooit vergeven aan Alexandra Breckenridge. De actrice heeft er namelijk al meermaals aan gedacht om te stoppen met acteren. In dat geval had de romantische dramaserie er heel anders uitgezien.

Melinda en Jack

Virgin River houdt de kijkers inmiddels al twee seizoenen in zijn greep. De serie vertelt het verhaal van Mel Monroe die helemaal klaar is met haar oude leven. Ze besluit een nieuw leven op te bouwen in het kleine stadje Virgin River. Daar ontmoet ze al snel de charmante barman Jack Sheridan. En alhoewel de twee in eerste instantie niet toe willen geven aan hun gevoelens, groeien ze steeds dichter tot elkaar.

Nu blijkt echter dat het niet veel gescheeld had of we hadden nooit kennisgemaakt met Breckenridge in Virgin River. In gesprek met US Weekly deelde ze 25 geheimen die fans mogelijk niet van haar wisten. Een daarvan was dat ze al bijna vier keer gestopt is met acteren om aan het werk te gaan als fotograaf.

Grote flop

Daarnaast verklapte ze dat ze nooit had verwacht dat Virgin River een groot succes zou worden. “Toen ik de rol van Mel in Virgin River kreeg aangeboden, dacht ik dat het niet gedurfd genoeg was voor Netflix en dat niemand ernaar zou kijken. Ik had het heel erg mis”, aldus de actrice. Ondertussen is het wachten op het derde seizoen van Virgin River in volle gang. Aan dat derde seizoen wordt hard gewerkt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 3 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?