Laatste nieuws over Netflix

Alexandra Breckenridge (Mel Monroe) had Virgin River bijna af moeten slaan

Alexandra Breckenridge vertolkt momenteel de hoofdrol van Melinda (Mel) Monroe in Virgin River. Het had echter niet veel gescheeld of ze had de rol van Mel nooit kunnen vertolken. Dat heeft alles te maken met het feit dat Breckenridge op het moment dat de romantische dramaserie begon ook een rol in een andere serie had.

This Is Us

Breckenridge is nu samen met medespeler Martin Henderson hét gezicht van Virgin River, maar haar rol in This Is Us had bijna roet in het eten gegooid. Breckenridge was eerder namelijk verantwoordelijk voor de rol van Sophie, een verpleegster en Kevin’s ex-vrouw in This Is Us. Dat was op het moment dat de opnames van het eerste seizoen van Virgin River zo’n beetje van start zouden gaan. Omdat Breckenridge toentertijd nog onder contract stond bij NBC, moest ze de rol van Mel bijna afzeggen.

Een geluk bij een ongeluk is dat de schrijvers van This Is Us besloot dat de serie verder zou gaan door het leven van Kevin te onderzoeken zónder Sophie. Dat gaf Breckenridge de kans om toch mee te doen aan Virgin River. “Dat is een bitterzoete situatie. This Is Us is zo’n leuke omgeving om in te werken”, aldus Breckenridge destijds over haar vertrek. Gelukkig voor ons heeft ze de rol van Mel tóch te pakken gekregen.

Charmaine

Eerder werd al duidelijk dat Lauren Hammersley, de actrice die verantwoordelijk is voor de rol van Charmaine, in eerste instantie auditie had gedaan voor de rol van Mel. Ze kreeg uiteindelijk de rol van Charmaine. “Charmaine’s beschrijving in de boeken is dat ze tien jaar ouder is dan Jack. Je kon zien dat ze mooi was voordat ze een paar kinderen kreeg. Gelukkig kreeg ik te horen dat ze het personage zouden veranderen om meer concurrentie en frustratie voor Mel te creëren.”

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 4 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?