Laatste nieuws over Netflix

Alicia geeft antwoord op La Casa de Papel-theorie: Is zij ook Tatiana?

Sinds de release van het vierde seizoen van La Casa de Papel vragen fans van de Spaanse hitserie zich massaal af of Tatiana en Alicia misschien dezelfde persoon is. We leerden Alicia Sierra kennen als de bikkelharde politiebazin waar de bende zijn handen vol aan had. Inmiddels hebben we ook een andere kant van haar gezien, maar blijft de vraag: Is Alicia misschien dezelfde vrouw als Tatiana, de ex-vrouw van Berlin?

Gelijkenissen

Fans van La Casa de Papel merkten terecht op dat het uiterlijk van Tatiana en Alicia wel wat overeenkomsten hebben. Daarnaast ging het balletje voor velen rollen toen Alicia tijdens een persoonlijk verhaal vertelde dat haar man twee maanden geleden was overleden. Hij had net als Berlin kanker. Daarnaast heette haar man ook nog eens heel toevallig Germán.

Naja Nimri, de actrice die de rol van Alicia vertolt, heeft nu voor eens en altijd antwoord gegeven op de vraag. “Aan iedereen die denkt dat Tatiana en ik dezelfde persoon zijn… Ik neem aan met Tatiana die jonger is en ik die ouder is… Nou, we zijn niet dezelfde persoon. Je gaat alles begrijpen in het laatste seizoen van La Casa de Papel in december.”

La Casa de Papel seizoen 5B op Netflix

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op de allerlaatste afleveringen van La Casa de Papel. Nadat afgelopen vrijdag de eerste vijf afleveringen zijn verschenen, kunnen we vanaf 3 december aan de slag met de laatste vijf afleveringen. Daarin komen we er dus ook eindelijk achter wat het verhaal is van Tatiana en Alicia en welke kant Alicia zal kiezen.

➡ Lees ook: Alles wat we al weten over La Casa de Papel seizoen 5 deel 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?