Laatste nieuws over Netflix

All of Us Are Dead seizoen 2: maker licht tipje van sluier

De Zuid-Koreaanse zombieserie All of Us Are Dead verscheen eind januari op Netflix en we weten nog altijd niet of de show een tweede seizoen krijgt. Het lijkt er wel op en showrunner Lee Jae-kyoo heeft ideeën genoeg…

Verhaal is nog niet af

De seriemaker hoopt van ganser harte dat de streamingdienst hem in staat stelt een tweede seizoen te maken, omdat het verhaal van All of Us Are Dead volgens hem nog lang niet afgerond is. Er zitten nog veel meer zombies in het vat, letterlijk: ‘normale’ wandelende doden zijn niet aan Lee besteed.

In gesprek met de krant The Korean Herald vertelt hij over het eerste seizoen en in het verlengde daarvan een tweede: “Er zijn veel richtingen, settings en scènes die we specifiek opgezet hebben om het verhaal uit te breiden met een aanvullend seizoen.”

Nieuwe zombies!

Lee geeft wat extra tekst en uitleg: “Denk aan de introductie van nieuwe zombiesoorten, bijvoorbeeld immuun en onsterfelijk. Als het eerste seizoen gezien kan worden als een seizoen over het overleven van de mensheid, kan het tweede seizoen het best gezien worden als een seizoen over het overleven van de zombies. Ik hoop dat ik kijkers nog wat meer zombies voor mag schotelen.”

All of Us Are Dead telt momenteel één seizoen met 12 afleveringen, die tussen de 53 en 72 minuten. Met de populariteit van de show zit het wel snor, want de zombieserie stond een tijdje op nummer één van de tien populairste Netflix-titels. Daarom is de verwachting ook wel dat er ook een tweede seizoen komt, al heeft Netflix hier nog niets over wereldkundig gemaakt.

All of Us Are Dead seizoen 2 op Netflix

Mocht er een All of Us Are Dead seizoen 2 worden besteld door Netflix, dan zullen we wel even geduld moeten hebben tot we de nieuwe afleveringen op de streamingdienst kunnen bekijken. Naar verwachting verschijnt All of Us Are Dead seizoen 2 pas begin 2023 op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?