Laatste nieuws over Netflix

Alle DC-series van The CW verlengd voor nieuw seizoen

Arrow mag de komende weken dan worden afgerond, dat wil niet zeggen dat er een einde komt aan de DC-series. Sterker nog, alle andere series zijn door The CW verlengd met minimaal één seizoen.

Arrowverse

Arrowverse is geopend met Arrow, waar na acht seizoenen een punt achter gezet zal worden. Alle andere series uit dit universum zijn door The CW verlengd. Dan gaat het om The Flash, Supergirl, DC Legends of Tomorrow en Batwoman. Deze series zijn met uitzondering van Batwoman allemaal te zien in Nederland op Netflix. Over het lot van Batwoman op de streamingdienst is nog niets bekend.

Black Lightning

Ook Black Lightning is door The CW verlengd, deze reeks gaat al op voor een vierde seizoen. De eerste twee seizoenen waren wekelijks te zien op Netflix en liepen mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Vanaf het derde seizoen is dit veranderd, het is wachten tot het seizoen is afgerond op The CW voor de episodes allemaal in één keer zullen verschijnen op Netflix. De verwachting is dat dit het voorjaar zal worden.

Winterbreak

Alle verlengde series zullen in het najaar beginnen met het nieuwe seizoen. Op dit moment zijn de reeksen op winterbreak en de komende weken zullen ze dan ook worden hervat.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?