Laatste nieuws over Netflix

Alle films met Bruce Willis op Netflix

Op woensdag 30 maart werd bekend dat Bruce Willis aan afasie lijdt, waardoor hij stopt met acteren. Gelukkig heeft de Hollywood-acteur een bijzonder groot aantal films gemaakt, waar we natuurlijk blijvend van kunnen genieten. Netflix heeft er een hoop voor je in de aanbieding!

Red

In Red speelt Willis de rol van Frank Moses, een voormalig CIA-agent die nu van zijn welverdiende pensioen geniet! Zijn rust is echter voorbij als er op een dag een hightech huurmoordenaarsteam opduikt dat hem op wil leggen! Zijn identiteit is bekend geworden en dat betekent dat ook het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is. Moses roept zijn oude team weer bij elkaar in een ultieme poging om te overleven.

Hudson Hawk

In de tijd dat hij voor de hertog van Milaan werkte, wist Leonardo da Vinci hét geheim van de alchemie te ontsluieren. Daarvoor gebruikte hij een bepaald kristallenstelsel, en dat heeft hij verstopt in drie van zijn uitvindingen. Liefst vijfhonderd jaar later komt Eddie (Hudson Hawk, gespeeld door Willis) uit de gevangenis en hij wordt meteen onder druk gezet om het zogenaamde Sforza-paard te stelen. Hij weet alleen niet dat het zijn opdrachtgevers eigenlijk alleen te doen is om het kristal dat daarin zit…

Death Wish

De film Death Wish volgt een aardige, goedlachse familieman, Paul Kersey (Willis) genaamd, die als chirurg werkzaam is in Chicago. Zijn leven komt echter compleet op zijn kop te staan als zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een brute inbraak. Dat laat Paul niet op zich zitten, hij zint vervolgens op wraak en gaat op zoek naar de daders.

Perfect Stranger

In Perfect Stranger verneemt onderzoeksjournaliste Rowena Price dat de machtige directeur van een reclamebureau, Harrison Hill (Willis), mogelijk verantwoordelijk is voor de moord op haar vriendin. Met de hulp van haar collega, Miles Hailey, gaat Rowena undercover. Ze doet zich voor als Katherine, die als stagiair in Hills agentschap werkt en voor Veronica, een meisje met wie Hill online flirt. Op die manier bespiedt Rowena haar ‘prooi’ van alle kanten, al ontdekt ze al snel dat zij niet de enige is die van identiteit verandert.

Out of Death

Als de rouwende Shannon Mathers de as van haar overleden vader uitstrooit in het bos, wordt ze getuige van een politieagent die een ongewapende man neerschiet en vermoordt. Ze legt alles vast met haar telefoon, maar wordt ontdekt en moet vluchten voor haar leven. Ze weet ternauwernood aan de moorddadige agent te ontsnappen, en als ze de gepensioneerde politieagent Jack Harris (Willis) tegenkomt vraagt ze hem om hulp.

G.I. Joe: Retaliation

In G.I. Joe: Retaliation moet het G.I. Joe-team (met Willis als General Joe) het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan heeft zich vermomd als president van de Verenigde Staten en heeft als gevolg daarvan álle wereldleiders in zijn broekzak. Het gevolg is een naderende wereldoorlog waar vele onschuldigen het slachtoffer van gaan worden, wat de ‘G.I. Joes’ koste wat kost moeten voorkomen!

Beesten bij de Buren

Beesten bij de Buren (Over the Hedge) draait om de ondeugende en mondige wasbeer R.J. (met Willis als stemacteur), die terechtkomt in een bos bij andere dieren die onder ouderwetse omstandigheden leven. R.J raakt echter gefascineerd door de wereld voorbij de heg aan de rand van dat bos en gaat op onderzoek uit. Iedereen raakt aangemoedigd door het wasbeertje en samen doen ze verwoede pogingen de ‘buitenwijk’ te infiltreren.

Gasoline Alley

Gasoline Alley is de nieuwste film met Bruce Willis op Netflix (uit 2022!). De film vertelt het verhaal van Jimmy Jayne, een stoere jongen die wordt meegezogen in een drievoudige moordzaak. Hij werd voor het laatst gezien terwijl hij drie vrouwen aan de hotelbar vermaakte en wordt daarom als hoofdverdachte gezien door de beide politierechercheurs Freeman (Willis) en Vargas. Om zijn naam te zuiveren begint Jimmy zijn eigen onderzoek.

American Siege

Sheriff Ben Watts (Willis) kent Fitzgerald, een rustig stadje in het zuiden van de Amerikaanse staat Georgia, op zijn duimpje. Als de dokter van het stadje, John Keats, wordt gegijzeld is het dan ook zijn taak om deze precaire situatie tot een goed einde te brengen. Maar burgemeester Routledge zet hem dusdanig onder druk om geweld te gebruiken tegen de gijzelnemers, dat Watts begint te vermoeden dat er meer speelt…

Ocean’s Twelve

In Ocean’s Twelve, het vervolg op Ocean’s Eleven, is Terry Benedict nog steeds woedend omdat Danny Ocean en zijn crew hem een hoop geld afhandig hebben gemaakt. Hij dreigt met geweld als ze dit geld niet binnen twee weken met een fikse rente aan hem hebben terugbetaald. De crew van Ocean besluit daarom naar Europa af te reizen voor een paar lucratieve klusjes. Hier komen ze echter in aanraking met de Europol-agente Isabel Lehiri en een andere meesterdief, die beroemd en berucht is onder de schuilnaam: The Night Fox. Bruce Willis maakt slechts een cameo in Ocean’s Twelve. Het was eigenlijk de bedoeling dat hij de rol van Danny Ocean zou spelen, maar omdat hij het druk had ging dit niet door.

Die Hard en The Sixth Sense

Bruce Willis is natuurlijk vooral bekend van de Die Hard-serie, die in ons land (in zijn geheel, álle films dus) te bekijken is via Disney+ én The Sixth Sense (‘I see dead people‘, beschikbaar op Pathé Thuis). Ook Twelve Monkeys, misschien wel Willis’ beste werk, is te zien bij Pathé Thuis.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?