Laatste nieuws over Netflix

Alle seizoenen House M.D. komen naar Netflix

Een heerlijke toevoeging van het aanbod van Netflix is aanstaande. House M.D. zal namelijk gaan debuteren op de streamingdienst met ook nog eens gelijk alle seizoenen die ooit verschenen zijn. De ziekenhuisserie met Hugh Laurie is een geliefde serie met een 8,7 op IMDb.

177 afleveringen

De serie House M.D. liep in de Verenigde Staten van 2004 tot en met 2012. In totaal zijn er liefst acht seizoenen gemaakt, waarin 177 afleveringen verschenen. De echte bingers kunnen dan ook volledig los, want al deze episodes zullen vanaf 1 februari op Netflix verschijnen.

Nieuwe koers varen

Netflix liet recent al weten dat ze een nieuwe koers willen varen. De laatste jaren verschenen er nagenoeg alleen nog maar eigen producties en kersverse titels. In de Verenigde Staten zorgde het toevoegen van Suits echter voor een hele grote hype, waardoor Netflix liet weten vaker geliefde series uit het recente verleden toe te gaan voegen. House M.D. is daar nu dus een voorbeeld van.

Dr. Gregory House

In House M.D. draait het om Dr. Gregory House, gespeeld door Hugh Laurie. Hij ziet dingen die andere artsen over het hoofd zien, maar tegelijkertijd is hij een nogal omstreden figuur. Want sociale vaardigheden zijn hem vreemd en kampt zelf met verslavingen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?