Verwijderalarm

Alle seizoenen van Fargo gaan van Netflix verdwijnen

Voor Fargo valt het doek op Netflix. De serie werd in Nederland als Netflix Original gelanceerd, alleen is de reeks toch echt aangekocht van een Amerikaanse zender. En door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren zal Fargo nu van de streamingdienst gaan verdwijnen.

Gebroeders Coen

Op 8 oktober is het zover, dan zal Fargo voor het laatst te zien zijn op Netflix. De serie debuteerde in 2017 als een losse remake van de gelijknamige film uit 1996. De film Fargo was van de hand van de gebroeders Coen, die al meesters zijn in de zwarte humor. Noah Hawley ging nog een stap verder in de serie. Ieder seizoen bevat een los verhaal, waarbij er een flinterdun rood draadje te vinden valt. Maar eigenlijk kun je ieder seizoen gewoon als een compleet losstaand gebeuren zien.

Martin Freeman en Billy Bob Thornton

Met name het eerste seizoen met Martin Freeman en Billy Bob Thornton werd heel hoog beoordeeld. De serie heeft inmiddels vier seizoenen en scoort nog altijd een 8,9 op IMDb. De eerste drie seizoenen zijn op Netflix te zien. Fargo is echter een reeks van FX, één van de vele televisiezenders die inmiddels onder de vlag van Disney vallen. Hierdoor zal Fargo nu ook exclusief naar de streamingdienst van Disney gaan verhuizen. Wil je Fargo nog kijken? Dan kan dit dus nog tot 8 oktober, waarbij we met name het eerste seizoen ten zeerste aanraden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?