Laatste nieuws over Netflix

Alles wat we al kunnen vertellen over You seizoen 3

Het wachten op het derde seizoen van You is bijna voorbij. Vanaf 15 oktober kunnen we op Netflix aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. In dit artikel een overzicht van alles wat we alvast kunnen vertellen over You seizoen 3.

Nieuwe start

Seizoen 3 van You tekent een nieuwe start voor Joe en Love die nu ouders zijn van een zoontje. Joe en Love hebben Los Angeles verlaten voor een suburb in Silicon Valley. Hoe het er daar uitziet? De buurt oogt knus en gezellig, maar al snel blijkt dat de buitenwijk vol met hightech bewaking zit. Iets wat nogal voor problemen kan zorgen voor een man die het liefst onder de radar blijft. Ondertussen lijken ook de buren allerminst te vertrouwen.

Nieuwe baby

Nu Joe en Love ouders zijn geworden, staan ze op het punt om een normaal gezin te worden. De twee hebben geen problemen. Althans, zo willen ze zich voordoen. Ondertussen zijn het gewoon twee moordenaars, die nu het beste willen voor hun zoon. Ondertussen hebben ze echter meer te doen dan het ouderschap. Love runt een bakkerij, terwijl Joe nog altijd geobsedeerd is door boeken.

Nieuwe You

Maar dat is uiteraard niet het enige waar Joe door geobsedeerd is. De buurvrouw wordt de nieuwe obsessie van Joe. Ondertussen krijgt hij te maken met nieuwe uitdagingen en zullen er nieuwe doden vallen. Het wordt een bloederig seizoen met meerdere slachtoffers. Vanaf 15 oktober bekijk je You seizoen 3 op Netflix.

Bekijk de video

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?