Laatste nieuws over Netflix

You seizoen 3: Alles wat we al weten

Het derde seizoen van You is deze week officieel in productie gegaan. Daarmee is meteen duidelijk dat we nog een tijdje moeten wachten op de release van seizoen 3, maar ondertussen is er wel al heel wat bekend over wat we van seizoen 3 mogen verwachten. In dit artikel vind je alles wat we al weten over You seizoen 3.

Langer wachten

You verscheen in 2018 voor het eerst op Netflix met tien afleveringen. Het eerste seizoen werd eind december toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst en voor het tweede seizoen werd hetzelfde ritme gevolgd. Op het derde seizoen moeten we echter duidelijk langer wachten. De opnames van seizoen 3 gingen pas in november 2020 van start en werden in april afgerond. Het derde seizoen van You is dan ook aangekondigd voor het vierde kwartaal van 2021.

Tien afleveringen

De eerste twee seizoenen van You bestonden uit tien afleveringen en daar wijkt Netflix niet van af voor zijn derde seizoen. Ook voor seizoen 3 houdt men vast aan de tien episodes. Dat betekent dat we in tien nieuwe afleveringen meer te weten komen over het leven van Joe.

Victoria Pedretti keert terug als Love

In seizoen 2 maakten we kennis met de nieuwe liefde van Joe. Hij verloor zijn hart aan Love Quinn (Victoria Pedretti) en ondanks dat hun relatie niet altijd vlekkeloos verliep, is zij nu zwanger van hem. Inmiddels is duidelijk dat Love terugkeert voor een derde seizoen en ze heeft zelf al aangegeven wat ze graag wil zien van Love in seizoen 3. “De hysterie. Ik bedoel: het gebeurde altijd. Ze was altijd een beetje gek, zelfs vóór de grote onthulling aan het einde van het seizoen. Het is nogal hysterisch. Daar wil ik graag verder op ingaan.”

Nieuwe castleden

In het derde seizoen gaan we ook kennismaken met een aantal nieuwe castleden. Een daarvan is Shalita Grant, bekend van NCIS: New Orleans. Zij speelt een moeder influencer die op het eerste oog vrij nuchter is, maar van wie al vrij snel duidelijk wordt dat ze zeer gemeen kan zijn. Ze doet aardig tegen Love, maar mag haar eigenlijk niet.

Ook in het leven van Joe komt een nieuw hoofdpersoon. Travis Van Winkle (The Last Ship) vertolkt de rol van Cary. Hij speelt een rijke man die terecht komt in de inner circle van Joe. Ook Scott Speedman (Animal Kingdom) heeft een rol te pakken. Hij speelt Matthew, een rijke, mysterieuze man.

Belangrijke rol voor de buurvrouw

Het grote mysterie waar we in het slot van You seizoen 2 mee te maken kregen, was de geheime buurvrouw van Joe en Love. Welke vrouw houdt Joe in de gaten? Is het een oude bekende of een nieuwe liefdesinteresse? De buurvrouw gaat in ieder geval een grote rol spelen in seizoen 3.

Oude karakters keren mogelijk terug

Joe Goldberg heeft in twee seizoenen You al aardig wat slachtoffers gemaakt, maar niet iedereen met wie hij te maken heeft gekregen is inmiddels dood. Mogelijk keren een aantal oude bekenden terug, waaronder Ellie (Jenna Ortega). Zij gaf recent aan: “Als ik terug mag komen, is dat waarschijnlijk niet in de eerste afleveringen. Ik zou een van de karakters willen zijn die zegt: ‘Oh, kijk eens wie we daar hebben. Ze is ineens op komen dagen en vormt nu een probleem voor Joe.'”

Nieuw boek

De eerste twee seizoenen van You waren losjes gebaseerd op boeken van Caroline Kepnes. Zo volgde het eerste seizoen het eerste deel en voor het tweede seizoen werd Hidden Bodies gebruikt. Nu blijkt dat er ook een derde boek wordt geschreven. Op 6 april 2021 wordt het boek You Love Me gelanceerd. Het is niet ondenkbaar dat een deel van seizoen 3 losjes gebaseerd zal zijn op het boek. In dat geval moet Love vrezen, want in het derde boek krijgt Joe een nieuwe liefdesinteresse.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?