Laatste nieuws over Netflix

Alta Mar is al verlengd voor derde én vierde seizoen

Alta Mar Netflix

Aan Alta Mar zal voorlopig nog geen einde komen. De Spaanse serie is namelijk verlengd voor een derde én een vierde seizoen, waardoor het grote schip voort kan varen.

Mysterie en moord aan boord

Alta Mar draait om twee zussen die vlak na de Tweede Wereldoorlog een nieuwe start willen maken in Zuid-Amerika. De één gaat trouwen, terwijl de andere een schrijverscarrière wil opzetten. Eenmaal aan boord komt hier allemaal weinig van terecht. Ze komen in een moordmysterie terecht, hun eigen verleden blijkt erg duister en ze moeten zelfs vrezen voor hun eigen leven.

Tweede seizoen net verschenen

Het tweede seizoen van Alta Mar is eind november op Netflix verschenen, slechts een half jaar na de start van de reeks. Net zo snel blijkt de streamingdienst nu al te hebben besloten om een vervolg te bestellen én zelfs meer dan dat. Er komt volgens Spaanse media namelijk ook een vierde seizoen.

Tegelijk opgenomen?

Het vermoeden bestaat dan ook dat het derde en het vierde seizoen in één keer zal worden opgenomen, waardoor er opnieuw weinig tijd zal zitten tussen de release van de aankomende seizoenen. De opnames zijn in november al begonnen, heeft Bambú Productions verklapt. Een officiële bevestiging van Netflix is er nog niet, maar dit lijkt een kwestie van tijd.

De 15 Beste Spaanse series op Netflix