Laatste nieuws over Netflix

Alta Mar dit kalenderjaar al terug met seizoen 2

Alta Mar Netflix

Alta Mar keert razendsnel terug op Netflix. Het eerste seizoen van de Spaanse thriller-dramaserie werd op 24 mei toegevoegd aan het aanbod van Netflix en in november is het al raak voor seizoen 2 van Alta Mar.

Een groot cruiseschip

De Spaanse serie Alta Mar, ook bekend onder de Engelse titel High Seas, kende een vliegende start op Netflix. De reeks van de makers van Gran Hotel en Velvet gaat over twee zussen die op een grote cruise naar Zuid-Amerika reizen. De één gaat trouwen en de ander wil een nieuw leven starten. Vlak voor ze aan boord gaan nemen ze een verstekeling mee, die beweert dat haar man achter haar aan zit om haar te vermoorden. Al snel blijkt alles anders te zijn.

Twee zussen en een verstekeling

Het leven van de twee zussen staat op het spel, niemand op het schip blijkt te vertrouwen en nadat de haven is verlaten valt er al snel een dode te betreuren. Aan het einde van het eerste seizoen lijkt alles te zijn opgelost, maar dat is schone schijn. In de laatste minuut volgde namelijk een grote cliffhanger.

Seizoen 2 Alta Mar

Seizoen 2 van Alta Mar was daarmee al aangekondigd en het duurde niet lang voor in de Spaanse media naar buiten kwam dat er een tweede seizoen werd gemaakt. De opnames waren toen al gaande en nu blijkt de serie ook razendsnel verder te gaan. Op 22 november komt het tweede seizoen van Alta Mar op Netflix.

Bekijk de teaser van Alta Mar seizoen 2