Laatste nieuws over Netflix

Alta Mar seizoen 3: Op de boot naar Mexico met een dodelijk virus

Alta Mar seizoen 2 Netflix

Het derde seizoen van Alta Mar staat voor de deur. De twee zussen waren na twee campagnes ‘veilig’ aangekomen in Argentinië, daarmee was de reis nog lang niet voorbij. In het derde seizoen wordt een nieuw mysterie ontrafeld op een nieuw schip.

Eva en Carolina Villanueva

Alta Mar speelt zich halverwege de vorige eeuw af, in een periode dat mensen vanuit Europa een nieuw leven willen beginnen in Zuid-Amerika. Zodra ze op het grote schip zitten is er al snel een moord. Alles lijkt te draaien om twee zussen, Eva en Carolina Villanueva. Ze hebben een verstekeling meegenomen, maar is dat wel wie ze denken dat het is? En wat is de rol van hun vader in dit alles? Het zorgt voor een spannende Spaanse serie, waarvan het tweede seizoen ook het tweede deel van de reis was.

Dodelijk virus op weg naar Mexico

Eerder kondigde Netflix al aan dat Alta Mar een derde en vierde seizoen zou krijgen. De dames Villanueva stappen weer aan boord, ditmaal naar Mexico. Al snel blijkt dat dit weer geen al te verstandige keuze was, want er blijkt een wetenschapper mee te reizen die een dodelijk virus wil verspreiden. Vanaf 7 augustus zal het nieuwe verhaal op Netflix verschijnen, de trailer is alvast gelanceerd.

Bekijk de trailer van Alta Mar seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?