Trailers

Alta Mar, de nieuwe Spaanse thrillerserie van makers Gran Hotel

Alta Mar belooft de nieuwste Spaanse thrillersensatie te worden. Op een groot schip vinden moorden plaats en heeft iedereen wel iets te verbergen. En alles lijkt om twee zussen te draaien. Alta Mar is vanaf 24 mei te zien op Netflix.

Alta Mar, moordzaak in de jaren’40

De makers van Gran Hotel, Bambu Producciones, zijn ook verantwoordelijk voor Alta Mar. In de jaren’40 reist het schip Barbara de Braganza vanuit Spanje naar Rio de Janeiro. Ze reizen naar Zuid-Amerika voor een betere toekomst, maar komen ze überhaupt zover?

De zussen Eva en Carolina

De zussen Eva en Carolina zijn twee van de opvallende verschijningen op het schip, zeker wanneer er geheimen rond het tweetal aan het licht komen. En dan vinden er ook nog mysterieuze sterfgevallen plaats. Een passagier komt te overlijden, wiens naam niet op de passagierslijst staat. Niemand heeft haar eerder gezien, wat nog meer vragen oproept. Liefde, intriegies en veel leugens brengen slechts één zekerheid met zich mee: de moordenaar kan het schip niet verlaten. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.

Bekijk de trailer van Alta Mar

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?