Trailers

Altered Carbon heeft alles in zich om een hit te worden

Netflix heeft de trailer van Altered Carbon seizoen 1 gelanceerd. In 2017 verscheen er al een eerste, veelbelovende, teaser. Nu is dus de trailer vrijgegeven en de beelden zien er spectaculair uit. Met Altered Carbon lijkt Netflix weer goud in handen te hebben.

2384

Altered Carbon speelt zich af in het jaar 2384 en tegen die tijd is het menselijk lichaam veel minder belangrijk. Het leven is dan namelijk als een soort usb-stick. Je neemt het leven uit een lichaam en plaatst het vervolgens in een ander, meer geschikt lichaam. Het menselijk bewustzijn wordt getransfereerd tussen lichamen.

In 2384 is het volgens Altered Carbon dus mogelijk om eeuwig te kunnen leven. Een fantastische uitvinding volgens velen, maar er zijn ook felle tegenstanders. Een clash kan wat dat betreft natuurlijk niet uitblijven.

Altered Carbon seizoen 1 op Netflix

Altered Carbon seizoen 1 is vanaf 2 februari op Netflix te zien. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en Mr. Kovacs staat in het middelpunt. Hij wordt gespeeld door niemand minder dan Joel Kinnaman, bekend van onder meer House of Cards en The Killing. Kovacs wordt na 250 jaar weer tot leven gewekt, zonder dat hij hier om gevraagd heeft. Al snel wordt hem duidelijk gemaakt waarom hij weer tot leven is gewekt, in een ander lichaam.

Mr. Kovacs is eigendom van Bancroft Industries en zij hebben hem het lichaam ‘geschonken’. Het is dan ook een superlichaam, uitgerust met militaire neurachem en spiergeheugen uit krachttraining. De reden waarom Bancroft Industries Kovacs weer tot leven heeft geroepen is, omdat ze willen dat hij een moord oplost.  De moord op Mr. Bancroft, de man die hem dus weer tot leven heeft gewekt. Indien het Kovacs niet lukt om de moord op te lossen, loopt iedereen gevaar.

Laurens Bancroft wordt gespeeld door James Purefoy (The Following, Rome). Andere belangrijke rollen zijn er voor Antonio Marziale als Isaac Bancroft, Chris Conner als Poe, Hiro Kanagawa als Captain Tanaka en Kristin Lehman als Miriam Bancroft. Bekijk hieronder de trailer van Altered Carbon seizoen 1.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?