Laatste nieuws over Netflix

Altered Carbon is in februari terug met seizoen 2 + trailer

Het tweede seizoen van Altered Carbon is aangekondigd door Netflix. Vanaf 27 februari zal het nieuwe seizoen van de sci-fi serie te zien zijn op de streamingdienst. Dat is twee jaar na de lancering van de reeks. De trailer is nu ook verschenen

Duurste productie na twee jaar terug zonder Kinnaman

In februari 2018 werd het toen langverwachte Altered Carbon met Joel Kinnaman in de hoofdrol gelanceerd. Het eerste seizoen was indrukwekkend en was op dat moment de duurste productie van Netflix. Een tweede seizoen werd besteld, al werd ook al snel duidelijk dat Kinnaman daarin niet meer terug zou keren. Door de verhaallijn was dat echter ook mogelijk.

Takeshi Kovacs

Kinnaman vertolkte Takeshi Kovacs. Altered Carbon speelt zich af in de toekomst, waarbij lichamen eigenlijk niets meer zijn dan een omhulsel. Het menselijk bewustzijn wordt overgezet door een zogenaamde ‘stack’. Een chip met het volledige bewustzijn die zo overgezet kan worden in een ander lichaam. Hierdoor blijven dezelfde personages voor een groot deel ook in het tweede seizoen van Altered Carbon actief, maar wel met een andere acteur. Kinnaman wordt dan ook vervangen door Anthony Mackie, bekend van The Avengers: Infinity War. In het eerste seizoen moest Kovacs een ingewikkelde moord zien op te lossen.

Bekijk de trailer van Altered Carbon seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?