Laatste nieuws over Netflix

American Crime Story 3 over Bill Clinton heeft eindelijk langverwachte release

Na lang wachten en flinke productieproblemen staat het derde seizoen van American Crime Story eindelijk gepland. Na de geruchtmakende rechtszaak van O.J. Simpson en de moord op Gianni Versace wordt nu de afzetprocedure rondom Bill Clinton belicht. Dit najaar verschijnt American Crime Story 3.

Historische zaken uit recente verleden

American Crime Story is een verzameling van historische zaken uit het recente verleden. In ieder seizoen zal er één zaak volledig worden belicht. Dit begon in 2016 met het zeer goed ontvangen The People v. O.J. Simpson. Met naast de gehele rechtszaak uiteraard ook de legendarische achtervolging. De moord op Gianni Versace was het tweede verhaal, waarna er flink wat ruis op de lijn kwam. Oorspronkelijk wilden de makers de nasloop van orkaan Katrina in New Orleans belichten, maar dit liep in de soep. Er werd dan ook geschakeld naar het eerstvolgende verhaal.

Afzetprocedure van Bill Clinton

De tijd wordt opnieuw teruggedraaid naar de jaren’90 en rondom voormalig president Bill Clinton. Na zijn affaire met secretaresse Monica Lewinsky – en met name zijn leugens hierover – werd een afzetprocedure in gang gezet. Ryan Murphy is de maker van de reeks en heeft opnieuw een aantal van zijn vaste acteurs ingeschakeld. Sarah Paulson speelde in het eerste seizoen al de openbaar aanklager Marcia Clark. Nu zal ze Linda Tripp vertolken. Beanie Feldstein speelt Lewinsky, terwijl Clive Owen de rol van Clinton op zich neemt.

Wanneer komt ACS: Impeachment op Netflix?

Het derde seizoen van American Crime Story: Impeachment zal in de Verenigde Staten te zien zijn vanaf dinsdag 7 september. Netflix heeft de internationale streamingrechten voor ACS. Afgaande op de vorige seizoenen zullen we wel enkele maanden moeten wachten voor de reeks bij ons te zien zal zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?