Laatste nieuws over Netflix

American Vandal seizoen 2 verschijnt in september op Netflix

American Vandal seizoen 2 is op Netflix te zien vanaf 14 september. In het nieuwe seizoen staat een nieuw schandaal centraal en zal dat weer behandeld worden op de manier die het eerste schandaal zo kenmerkte.

Satire

American Vandal doet denken aan een true-crime-serie, want de manier waarop er geprobeerd wordt een schandaal op te lossen heeft daar veel van weg. Alleen het onderwerp is zo absurd, waardoor je weet dat het allemaal gescript is. Tijdens het eerste seizoen werd er gezocht naar iemand die verantwoordelijk was voor het tekenen van piemels op auto’s bij een school.

Het eerste seizoen van American Vandal ging er in als koek bij de kijker en al snel werd er een tweede seizoen aangekondigd.

American Vandal seizoen 2 op Netflix

American Vandal is op 14 september terug op Netflix met seizoen 2. Een nieuw schandaal staat centraal: The Attack of the Turd Burglar. In de eerste beelden wordt direct al duidelijk gemaakt waar het in American Vandal seizoen 2 om gaat. Wie er achter The Turd Burglar zit zal het onderzoeksteam uit moeten vinden, maar het is wel duidelijk dat hij (of zij) er van geniet om poepgrappen uit te halen. In onderstaande trailer is te zien hoe een katholieke school in rep en roer is, nadat vrijwel alle leerlingen aan de diarree zijn gegaan. Kinderen glijden uit over de ontlasting van een ander en er wordt gevochten om boven de dichtstbijzijnde prullenbak de behoefte te doen.

The Turd Burglar neemt al snel de schuld op zich, maar dan begint het pas. Wie ís The Turd Burglar? Er wordt druk over gespeculeerd en het is aan het onderzoeksteam Peter Maldonado en Sam Ecklund om de dader van al het leed te ontmaskeren. De nieuwe afleveringen van American Vandal zijn vanaf 14 september te zien op Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van American Vandal seizoen 2:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?