Laatste nieuws over Netflix

Animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous naar Netflix

De legendarische Jurassic Park-reeks krijgt een vervolg op Netflix. Er wordt namelijk een animatieserie gemaakt van Jurassic World, genaamd Camp Cretaceous.

Zelfde periode als Jurassic World

Deze serie zal in 2020 op Netflix verschijnen en wordt in samenwerking met Dreamworks gemaakt. Jurassic World: Camp Cretaceous zal in dezelfde periode spelen als de film Jurassic World uit 2015. Deze film vloeide voort uit de legendarische Jurassic Park-films die in 1993 begonnen.

Jurassic World: Camp Cretaceous

De serie volgt een groep van zes tieners die gekozen zijn voor een once-in-a-lifetime ervaring op het dinosauruseiland Isla Nublar. Zodra de dino’s in opstand komen, gaat het mis voor de tieners. Onmogelijk om de buitenwereld te bereiken zullen ze vrienden moeten worden om te overleven.

Steven Spielberg

Scott Kreamer en Lane Lueras zijn aangesteld als showrunner en uitvoerend producenten. Ook Steven Spielberg, Frank Marshall en Colin Trevorrow behoren tot de uitvoerend producenten. De aanwezigheid van Spielberg bij het project is deels verrassend. De regisseur stond aan de basis van Jurassic Park, maar hij is het afgelopen jaar zeer kritisch geweest op Netflix. Dit ging met name om de Oscar-nominaties van Netflix-films, hij vindt dat dit voorbehouden moet blijven aan bioscoopproducties.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?