Laatste nieuws over Netflix

Anne met een E seizoen 3 in januari + trailer

Netflix heeft de trailer van het derde en laatste seizoen van Anne met een E gelanceerd, oftewel Anne With An E zoals de serie in het Engels door het leven gaat. In Canada is de reeks al te zien geweest op CBC, in de rest van de wereld zullen vanaf begin 2020 de afleveringen te zien zijn.

Groot succes geworden

Anne met een E was oorspronkelijk bedoeld als limited serie, waarin het originele verhaal van het weesmeisje Anne verteld werd. De reeks bleek zo’n succes dat Netflix en de Canadese zender CBC de handen in één heeft geslagen. Na de zeven episodes van het eerste seizoen zijn we inmiddels alweer toe aan het derde seizoen met net zoals in het tweede seizoen tien afleveringen.

Ditmaal Anne with an E eerst in Canada

Het tweede seizoen was opvallend genoeg eerst op Netflix te zien en verscheen daarna pas in Canada op CBC. Voor dit derde seizoen zijn de rollen weer omgekeerd. Vanaf september was Anne with an E te zien in Noord-Amerika en in Nederland keert Anne met een E vervolgens terug op vrijdag 3 januari. Wel zal dit het laatste seizoen zijn, zo werd onlangs bekend

Anne met een E stond na drie seizoenen

Bekijk de trailer van Anne met een E seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?