Laatste nieuws over Netflix

Anne met een E seizoen 3 zal het het nieuwe jaar gaan inluiden

Anne With An E seizoen 3 Netflix

Netflix heeft de premièredatum van Anne met een E seizoen 3 bekendgemaakt, oftewel Anne With An E zoals de serie in het Engels door het leven gaat. In Canada loopt de reeks vanaf deze week op CBC, in de rest van de wereld zullen vanaf begin 2020 de afleveringen te zien zijn.

Groot succes geworden

Anne met een E was oorspronkelijk bedoeld als limited serie, waarin het originele verhaal van het weesmeisje Anne verteld werd. De reeks bleek zo’n succes dat Netflix en de Canadese zender CBC de handen in één heeft geslagen. Na de zeven episodes van het eerste seizoen zijn we inmiddels alweer toe aan het derde seizoen met net zoals in het tweede seizoen tien afleveringen.

Ditmaal Anne with an E eerst in Canada

Het tweede seizoen was opvallend genoeg eerst op Netflix te zien en verscheen daarna pas in Canada op CBC. Voor dit derde seizoen zijn de rollen weer omgekeerd. Vanaf dit weekend is Anne with an E te zien in Noord-Amerika en zullen er wekelijks afleveringen verschijnen. In Nederland keert Anne met een E vervolgens terug op vrijdag 3 januari. Dit maakte Anne zelf bekend via Twitter.