Laatste nieuws over Netflix

Anne With an E seizoen 3 besteld door Netflix en CBC

Anne With an E seizoen 3 is besteld door Netflix en CBC, nadat ook het tweede seizoen positief ontvangen is. Netflix en de Canadese zender CBC zijn samen eigenaar van de populaire serie en ondanks dat CBC seizoen 2 nog moet uitzenden is er nu dus al een besluit over de toekomst genomen.

Anne of Green Gables

Anne With an E is gebaseerd op de boeken Anne of Green Gables van schrijfster Lucy Maid Montgomery. Het was een Canadese schrijfster en daarmee is ook verklaard waarom CBC zo graag betrokken wilde zijn bij dit serieproject met Netflix.

Het eerste seizoen van Anne With an E verscheen in 2017 en werd ontzettend goed ontvangen. Ruim een jaar later verscheen in Nederland bij Netflix het tweede seizoen en ook dit nieuwe deel kon de kijker bekoren.

Anne With an E seizoen 3 op Netflix

Anne With an E seizoen 3 wordt in 2019 op Netflix verwacht. De nieuwe afleveringen moeten nog opgenomen worden. De schrijvers zullen zich de komende maanden gaan buigen over de verhaallijn van het derde seizoen, waarna de opnames van start zullen gaan. Daarna moet Anne With an E seizoen 3 nog gemonteerd worden, zodat het klaar voor release op Netflix is.

Anne With an E gaat over Anne Shirley en speelt zich af in de jaren negentig van de negentiende eeuw. Anne is een weeskind en ze heeft moeite om een plekje te vinden in haar nieuwe woonomgeving. Haar familie moet niets van haar weten, omdat ze een meisje is, waar een jongentje werd verwacht. Ook buiten de familie lijkt ze maar weinig aansluiting te vinden, maar toch blijft Anne positief. Het is een stokoud verhaal, dat nog altijd de harten van velen weet te veroveren.

Waar Anne With an E seizoen 3 over zal gaan is nog niet helemaal bekend, maar executive producer Moira Walley-Beckett kon al wel wat informatie geven. “De door ons zo geliefde Anne zal zestien jaar oud zijn als ze terugkeert voor het derde seizoen. Het seizoen zal boordevol romantische complicaties, avonturen en dramatische ontdekkingen zitten. Ik zal belangrijke, eigentijdse onderwerpen aansnijden in het derde seizoen en ik hoop dat Anne het publiek zal blijven inspireren en verbeteren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?