Laatste nieuws over Netflix

Arrestatie uitgevaardigd voor ‘Tinder Swindler’ Simon Leviev-Hayut

Een rustig leven zit er voor Shimon Hayut niet in, zoals de door Tinder Swindler bekende Simon Leviev inmiddels door het leven gaat. De Spaanse rechtbank heeft namelijk een arrestatiebevel voor hem uitgevaardigd.

Ongeldig identiteitsbewijs

In 2019 werd hij staande gehouden door de Spaanse politie. In de stad Tarifa reed hij in een grote sportwagen en liet daarbij een ongeldig identiteitsbewijs zien. De zaak zou in eerste instantie worden geseponeerd, maar nu heeft de Spaanse justitie er dus alsnog werk van gemaakt.

Twee keer vast gezeten

Het is niet voor het eerst dat hij in de problemen komt met justitie. In Tinder Swindler is al te zien dat Simon Leviev wordt opgepakt in Griekenland, om uit te worden geleverd aan Israël. Daar was hij alweer snel op vrije voeten. Eerder zat hij kortstondig vast in Finland. Momenteel lopen er fraudezaken tegen Shimon Hayut/Simon Leviev in Noorwegen en Zweden.

Laat veel van zich horen

Waar Simon zelf eerst van de radar leek te zijn verdwenen, kon hij zich na de release van Tinder Swindler niet inhouden. Via social media liet hij zich veelvuldig horen en ontkende alle aantijgingen. Inmiddels lijk het web zich echter te sluiten. Hij verblijft in Israël. Hoe het met zijn slachtoffers gaat hebben we ook belicht.

➡ Niets missen over je favoriete Netflix series? Volg deze Facebookgroep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?