Laatste nieuws over Netflix

Arrow houdt er na acht seizoenen mee op

Arrow seizoen 7 Netflix

Het einde van Arrow is in zicht. De superhelden-serie uit de DC-reeks is afkomstig van The CW, maar in Nederland te bekijken via Netflix. Al zeven seizoenen is de serie populair, maar nu is duidelijk geworden dat het na het ingekorte achtste seizoen klaar is voor Arrow.

Arrow

In Arrow volgen we het verhaal van Oliver Queen (Stephen Amell), een verwende miljardair playboy die op een dag vermist wordt en waarvan iedereen denkt dat hij dood is gegaan als zijn jacht op zee verloren gaat. Vijf jaar later keert hij terug als een andere man, vastbesloten om de stad op te ruimen en te beschermen. Gewapend met zijn boog gaat hij op pad om schurken uit te schakelen.

Arrow stopt na acht seizoenen

Eind januari werd bekend dat Arrow vernieuwd werd voor een achtste seizoen. Nu is duidelijk geworden dat dat ook direct het laatste seizoen wordt over Green Arrow. Dat is niet het enige slechte nieuws, want seizoen 8 bestaat ook uit beduidend minder afleveringen dan we voorheen gewend waren. De finale telt ‘slechts’ tien afleveringen en wordt in de herfst van 2019 verwacht.

Via Twitter maakte hoofdrolspeler Stephen Amell het nieuws bekend. “Olivier Queen spelen was de grootste professionele ervaring uit mijn leven, maar je kunt niet voor altijd een burgerwacht zijn. Arrow keert deze herfst terug voor zijn finale van tien afleveringen. Er is zoveel te zeggen, maar voor nu wil ik vooral bedankt zeggen.” Amell zou zelf de stekker uit de show getrokken hebben, mede vanwege zijn familie. Een terugkeer in de Arrowverse sluit Green Arrow nog niet uit.