Uitzendschema

Wekelijks afleveringen van Ash vs. Evil Dead seizoen 3 op Netflix

Netflix voegt wekelijks afleveringen van Ash vs. Evil Dead seizoen 3 toe aan het aanbod. Vorige week verscheen de eerste aflevering van het derde seizoen en inmiddels is ook aflevering twee verschenen. Dit zal ook de komende weken zo zijn.

Starz

Ash vs. Evil Dead is een serie die in de Verenigde Staten wordt uitgezonden door Starz. Netflix heeft nu met deze zender afspraken gemaakt om wekelijks een nieuwe aflevering van Ash vs. Evil Dead seizoen 3 toe te voegen aan het aanbod.

Ash vs. Evil Dead seizoen 3 op Netflix

Afleveringen van Ash vs. Evil Dead seizoen 3 zullen op Netflix verschijnen daags na de uitzending in Amerika. Bij Starz staat Ash vs. Evil Dead ingeprogrammeerd op de zondagavond. Binnen 24 uur mag de nieuwe aflevering dus in Nederland op Netflix verwacht worden. Het derde seizoen is nu twee afleveringen onderweg en zal uit tien episodes bestaan. In de tabel hieronder is te zien op welke data de afleveringen van Ash vs. Evil Dead seizoen 3 op Netflix verwacht mogen worden.

Films

De serie Ash vs. Evil Dead is gebaseerd op de films die in het verleden zijn gemaakt. In 1981 verscheen de eerste film van de trilogie, met Bruce Campbell in de hoofdrol. In 1987 verscheen deel twee (Evil Dead II) en in 1992 kwam met Army of Darkness deel drie uit. In de tientallen jaren daarna bleef de Evil Dead-franchise erg populair. Er werd dan ook regelmatig gesproken over een vierde film, of een andere manier om de verhalen te continueren. Ondertussen werden er ook strips en video games gemaakt.

In 2015 kwam uiteindelijk officieel een vervolg op de trilogie uit de vorige eeuw. Met Ash vs. Evil Dead werd er een serie gemaakt, met alle bekende namen uit de films aan boord. De reboot bleek een succes, want inmiddels is Ash vs. Evil Dead dus al drie seizoenen onderweg. De eerste twee seizoenen zijn sinds december 2017 al beschikbaar op Netflix en nu is er dus wekelijks een aflevering van Ash vs. Evil Dead seizoen 3 te bekijken.

Aflevering Titel Op Netflix
1 Family 1 maart
2 Booth Three 5 maart
3 Apparently Dead 12 maart
4 Unfinished Business 19 maart
5 Baby Proof 26 maart
6 Tales from the Rift 2 april
7 Twist and Shout 9 april
8 Rifting Apart 16 april
9 Judgement Day 23 april
10 The Mettle of Man 30 april

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?