Laatste nieuws over Netflix

Ashton Kutcher in nieuwe romcom: Your Place Or Mine

Ashton Kutcher gaat met Your Place Or Mine een nieuw project starten voor Netflix. De acteur werd bekend in sitcoms en maakte vervolgens heel veel romantische films. Voor Netflix keerde hij terug in het sitcom genre met The Ranch en nu komt er dus ook de eerste film.

Twee vrienden ruilen van huis

Kutcher gaat samen met Reese Witherspoon de hoofdrol vertolken in Your Place Or Mine. Het verhaal doet denken aan The Holiday, waar twee mensen besluiten om met elkaar van te wisselen. In Your Place Or Mine zijn Kutcher en Witherspoon de beste vrienden. De een woont aan de Amerikaanse westkust en de ander juist in het oosten. In plaats van elkaar op te zoeken, besluiten ze een week van huis te ruilen. En dit zal hun leven volledig doen veranderen.

Debuut Witherspoon op Netflix

Wanneer Your Place Or Mine op Netflix zal verschijnen is nog niet bekend. Kutcher maakte eerder voor de streamingdienst al de sitcom The Ranch, nadat hij al een lange carrière achter zich heeft die begon in That ’70s Show en Two and a Half Men. Gevolgd door een lange reeks films. Witherspoon was de laatste jaren juist druk met series zoals Big Little Lies, Little Fires Everywhere en The Morning Show. Dit wordt voor haar dan ook het eerste Netflix-project.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?