Laatste nieuws over Netflix

Assassin’s Creed wordt live-action serie op Netflix

Assassin’s Creed zal na een zeer succesvolle game nu ook een serie gaan worden. Netflix heeft eerder The Witcher al tot leven geblazen met een zeer succesvol eerste seizoen, met een prequel spinoff aanstaande. Resident Evil is onderweg en nu is het dus ook raak voor Assassin’s Creed.

Eén van de meest succesvolle games

De actiegame van Ubisoft is één van de meest succesvolle games van het afgelopen decennium. Het eerste deel werd gelanceerd in 2007 en bleek het startschot van een waar imperium. In november komt het twaalfde spel uit, met alle zijtakken is dat zelfs het 22ste spel. Stripboeken en films zijn al verschenen, nu komt er dus ook een serie. Het is voor Ubisoft niet de eerst samenwerking met Netflix, want er is al een film op komst over The Division en er wordt ook gewerkt aan een animatieserie rondom Splinter Cell.

Live-action serie

Van Assassin’s Creed zal nu een live-action serie worden gemaakt. Nu de contracten zijn getekend wordt er gezocht naar een showrunner. “We zijn dolenthousiast om dit met Netflix te gaan maken, het wordt een nieuw avontuur in het Assassin’s Creed-universum”, aldus Jason Altman van Ubisoft. De samenwerking werkt kracht bijgezet door een gezamenlijk logo. Wanneer de productie op gang zal komen en wanneer vervolgens Assassin’s Creed te zien zal zijn op Netflix is vooralsnog een groot vraagteken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?