Laatste nieuws over Netflix

Atypical krijgt vierde én laatste seizoen

Atypical krijgt een vierde seizoen. Dit is gelijk het laatste seizoen van de drama-komedie over het leven van de autistische Sam en zijn familie. De makers Robia Rashid en Seth Gordon krijgen zo de kans om het verhaal af te ronden.

Tien afleveringen in 2021

Het vierde en laatste seizoen van Atypical zal opnieuw bestaan uit tien afleveringen. De makers krijgen de tijd om deze te produceren, want Netflix laat weten dat de episodes pas in 2021 zullen verschijnen. Het derde seizoen werd in november van afgelopen jaar op Netflix gelanceerd.

Slotseizoenen aangekondigd

Met de beslissing om een finaleseizoen te bestellen volgt Netflix de lijn van het afgelopen kalenderjaar. Van steeds meer series laat de streamingdienst bij de aankondiging van een nieuw seizoen gelijk weten dat dit het laatste seizoen zal worden. Dit geeft de makers de kans om een afgerond verhaal af te leveren en laat kijkers niet teleurgesteld achter met soms een grote cliffhanger of afgerond verhaal.

Sam zoekt liefde en onafhankelijkheid

In Atypical draait het om Sam (gespeeld door Keir Gilchrist). De negentienjarige autistische jongen is op zoek naar liefde en onafhankelijkheid. Terwijl Sam een grappige en emotionele reis beleeft waarbij hij zichzelf ontdekt, probeert de rest van de familie ook hun leven vorm te geven. En dat gaat ook lang niet altijd even eenvoudig.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?