Laatste nieuws over Netflix

Avatar: The Last Airbender krijgt releasedatum én spetterende teaser

Avatar: The Last Airbender is één van de meest langverwachte Netflix-series en bijna iedereen heeft de animatievariant wel gezien. Nu krijgen Aang en zijn vrienden de ‘live-actionbehandeling’ én heeft de aankomende Netflix-variant een heuse teaser!

Avatar: The Last Airbender

Moeten we nog uitleggen hoe Avatar: The Last Airbender precies in elkaar steekt? Voor de leken onder ons: het verhaal draait om Avatar Aang. Elke generatie in de wereld van Avatar heeft een… (verrassing…) Avatar, een soort internationale scheidsrechter die de vrede, dan wel balans, dient te bewaren tussen de verschillende volkeren, de verschillende naties. Daar zijn er vier van: de Waterstam, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Luchtnomaden. De huidige generatie heeft echter een groot probleem…

Jaren geleden verdween de laatste Avatar, Aang, namelijk van de aardbodem en inmiddels houdt de gewelddadige, bloeddorstige Vuurnatie de wereld in zijn greep. Katara en Sokka van de Waterstam ‘wekken’ de Avatar en zijn vliegende bizon Appa echter weer tot leven en samen gaan de hoofdpersonages op zoek naar een manier om vuurheer Ozai te verslaan. En ze moeten uit de klauwen van prins Zuko (verbannen uit de Vuurnatie) zien te blijven!

Live-action

Van oorsprong is Avatar: The Last Airbender een animatieserie op Nickelodeon, maar nu komt het verhaal dus ook naar Netflix. Dat is dan wel geen nieuws, maar de release van een spiksplinternieuwe trailer is dat natuurlijk wel! Het voorproefje is actievol, spetterend, enthousiasmerend, noem het allemaal maar op. En waar het vroeger totaal geen goed idee was om animatieseries om te turnen tot live-actionshows, heeft One Piece inmiddels het tegendeel bewezen. Dus wie weet wordt Avatar: The Last Airbender op Netflix óók steengoed, de teaser geeft ons in ieder geval genoeg hoop…

Avatar: The Last Airbender op Netflix

Dat is overigens niet het enige, want Netflix heeft óók onthuld wanneer seizoen 1 van Avatar: The Last Airbender uitkomt. Nog maar eventjes geduld, want op 22 februari aanstaande is het al zover. Vanaf dan kunnen we checken wat de hoofdrolspelers zoals Gordon Cormier (Aang), Kiawentiio (Katara), Ian Ousley (Sokka), Dallas Liu (Zuko), Elizabeth Yu (Azula) en Paul Sun-Hyung Lee (Iroh) er precies van bakken!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?