Laatste nieuws over Netflix

Bad Blood deze maand nog terug met tweede seizoen

Bad Blood krijgt razendsnel een tweede seizoen op Netflix. De crimeserie uit Canada debuteerde in december op de streamingdienst en een half jaar later kunnen we ons al gaan opmaken voor nieuwe afleveringen. De 8 afleveringen verschijnen namelijk op 31 mei op Netflix.

Wie heeft de macht in Montreal

Series over drugskartels kennen we vooral uit de zuidelijke landen. Pablo Escobar en El Chapo zijn de hoofdpersonen van kartels die drugs transporteren naar de Verenigde Staten. Maar ook de havens van Canada zijn geliefde locaties voor drugsroutes. Bad Blood is dan ook gebaseerd op waargebeurde verhalen in de havenstad Montreal. Vito Rizzuto wist als hoofd van één van de criminele families alle kikkers in de kruiwagen te houden. Maar vanaf het moment dat hij in de gevangenis terecht komt barst strijd echt los om de macht in Montreal. Lees ook onze uitgebreide FlixTip.

Seizoen 2 Bad Blood

Het tweede seizoen van Bad Blood is afgelopen winter uitgezonden in Canada op Citytv en Netflix heeft nu de rechten in handen om deze te mogen streamen. Vanaf 31 mei staan er dan ook acht nieuwe afleveringen klaar over de maffiastrijd in Montreal. Waar het eerste seizoen gebaseerd was op het boek Business or Blood: Mafia Boss Vito Rizzuto’s Last War, is het tweede seizoen een fictief vervolg op het bestaande verhaal.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?