Laatste nieuws over Netflix

Bad Boys for Life komende maand al op Netflix

Netflix slaagt er steeds vaker in om films die recent nog in de bioscoop te zien waren razendsnel naar de streamingdienst te krijgen. In navolging van onder meer Once Upon a Time in Hollywood is het nu raak met Bad Boys for Life.

Will Smith en Martin Lawrence

Will Smith en Martin Lawrence zijn opnieuw in de huid gekropen van agenten Marcus Burnett en Mike Lowrey. Waar tweede en zelfs derde delen van films vaak slappe aftreksels zijn van de eerste film is dat in dit geval wel anders. Na het debuut van Bad Boys in 1995 en het vervolg in 2003 kreeg Bad Boys for Life begin 2020 veel lof. De film was in januari nog in de Nederlandse bioscopen te zien en komt nu dus al naar Netflix.

Belgische filmmakers

De Belgische filmmakers Adil en Bilall werden recent al door Netflix gecontracteerd voor de Belgische serie Grond. Nu komt hun succes uit Hollywood dus ook naar de streamingdienst. Vanaf 10 oktober zal Bad Boys for Life te zien zijn. Miami detectives Mike Lowrey en Marcus Burnett moeten het opnemen tegen meedogenloze Armando Armas, leider van een Miami drugskartel. Ze krijgen hulp van het speciale elite team AMMO.

Bekijk de trailer van Bad Boys for Life

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?