Laatste nieuws over Netflix

Bad Boys spin-off serie L.A. Finest komt naar Netflix

L.A. Finest is vanaf eind maart te zien op Netflix. Deze actieserie staat in direct verband met Bad Boys, de bekende filmreeks met Will Smith en Martin Lawrence. Van L.A. Finest zijn twee seizoenen gemaakt, die op 31 maart op Netflix verschijnen.

Bad Boys spin-off

In Bad Boys draait het om het het duo Marcus Burnett (Lawrence) en Mike Lowrey (Smith). De twee detectives moeten heel wat klussen zien op te lossen, wat gepaard gaat met veel actie én een nodige dosis humor. In Bad Boys II leren we ook de zus van Marcus kennen, Syd Burnett. Eveneens actief bij de recherche en om haar personage is de serie L.A. Finest gebouwd. Zodoende een heuse spin-off serie van een filmreeks.

Van Miami naar Los Angeles

Syd Burnett wordt net zoals in Bad Boys II gespeeld door Gabrielle Union, vooral bekend door de filmreeks Bring It On. Nu werkt ze samen met detective Nancy McKenna (Jessica Alba). Werkte ze eerst in Miami, nu is ze verkast naar Los Angeles. Daar wachten het tweetal heel wat zaken. De serie is geschreven door Bandon Margolis en Brandon Sonnier, de twee waren ook al actief bij The Blacklist. Op 31 maart zullen alle afleveringen op Netflix verschijnen.

Bekijk de trailer van L.A. Finest

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?