Laatste nieuws over Netflix

Baptiste (The Missing) verlengd met een extra seizoen in Hongarije

Baptiste krijgt een nieuw seizoen. De spin-off van The Missing is op Netflix verschenen als seizoen 3 van The Missing. Met Julien Baptiste in de hoofdrol zal in het aankomende seizoen de reis naar Hongarije worden gemaakt.

The Missing

De BBC opende met The Missing in Frankrijk. Een Engels gezin raakte hun zoon kwijt tijdens de zomervakantie. De serie liet op treffende wijze zien hoe de twee ouders volledig anders omgingen met het verlies. Waar de moeder verder probeerde te gaan met haar leven, bleef de vader in het verleden hangen. Dat deed hij aan de hand van Baptiste, wie hij bestookte met ieder flintertje dat een mogelijke aanwijzing kon zijn. Er kwam ook een tweede seizoen.

Spin-off met Baptiste in de hoofdrol

The Missing kwam daarop stil te liggen, wel werd er een spin-off ontwikkeld. Baptiste was in de eerste twee seizoen het enige terugkerende personage en hij werd dan ook de hoofdpersoon in de spin-off genaamd Baptiste. Op Netflix is dit seizoen verschenen als The Missing seizoen 3. Het verhaal speelde zich af in Amsterdam, nu wordt de reis naar Oost-Europa gemaakt.

Verdwenen gezin in Boedapest

Baptiste zal in de Hongaarse hoofdstad Boedapest op zoek gaan naar het verdwenen gezin van een Britse ambassadeur. De internationale media heeft veel belangstelling voor de zaak, terwijl de lokale politie zo corrupt als wat blijkt. Baptiste staat dan ook voor een hele zware taak. Wanneer het seizoen zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Baptiste seizoen 2 aka The Missing seizoen 4 naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?