Laatste nieuws over Netflix

Barbaren razendsnel verlengd voor tweede seizoen

Netflix heeft er niet lang over na hoeven te denken. De goed ontvangen Duitse serie Barbaren is verlengd voor een tweede seizoen. De strijd tussen de Germanen en de Romeinen leverde een boeiend eerste seizoen op, waarvan nu dus een vervolg komt.

Historische dramaserie

De historische dramaserie Barbaren, of Barbarians zoals de reeks in het Engelse taalgebied wordt genoemd, zoomt in op een aantal Germaanse stammen. Ze willen zich niet zomaar overgeven aan de Romeinen, dus hun continu Barbaren noemen. Het spel is echt op de wagen wanneer een belangrijk relikwie van de Romeinen wordt gestolen en er opeens een oude bekende in het dorp staat.

Arminius, Thusnelda en Folkwin

De serie werd aangekondigd als een nieuwe Vikings, maar dan verder terug in de tijd. Zo goed als Vikings is de serie vooralsnog niet, toch wist Barbaren al snel de kijkers te overtuigen. In de Verenigde Staten kwam de reeks tot de tweede plaats in de daglijsten, in liefst 46 landen wist Barbaren de eerste plaats te veroveren. Zo ook in Nederland. Wanneer het tweede seizoen van Barbaren zal verschijnen en of deze meer dan zes afleveringen zal hebben zoals het eerste seizoen is nog niet duidelijk. Wel zullen Arminius, Thusnelda en Folkwin uiteraard terugkeren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?