Laatste nieuws over Netflix

Barry Atsma en Bad Banks komende week met seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Bad Banks is volgende week al te zien op Netflix. De van origine Duitse serie trok bij het eerste seizoen veel bekijks, omdat deze in meerdere talen werd ingesproken. In seizoen twee is er opnieuw een belangrijke rol weggelegd voor Barry Atsma.

Bad Banks

In 2018 debuteerde Bad Banks. Hierin draait het om een jonge investeringsbankier Jana Lieman. Ze gaat aan de slag in Frankfurt bij Deutschen Global Invest. Degene die haar aan deze baan heeft geholpen, wil echter wel graag wat informatie over het bedrijf. En zo ontdekt Jana dat DGI met de boekhouding heeft gerommeld. Iets dat ze voor haar eigen voordeel weet te benutten. In Nederland werd de serie ook uitgezonden door de NPO en wel in het Nederlands. Onder meer Atsma sprak zichzelf in, wat het een bijzondere nagesynchroniseerde reeks maakte.

Opnieuw veel Barry Atsma

Op Netflix kwam Bad Banks niet veel later, maar wel gewoon in de originele taal. Een kleine twee jaar later verscheen het tweede seizoen van Bad Banks in Duitsland op ZDF en Arte. Nu heeft Netflix de rechten van dit nieuwe seizoen ook verworven en alle afleveringen zullen op de streamingdienst te zien zijn vanaf dinsdag 10 november. Atsma zal als Gabriel Fenger in alle afleveringen te zien zijn.

Bekijk alvast de trailer van seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?