Laatste nieuws over Netflix

Batwoman krijgt eigen serie in Arrowverse

Batwoman wordt het nieuwste personage in de Arrowverse met een eigen serie. The CW heeft na het zien van de pilot-aflevering besloten om een volledig seizoen te bestellen. Daarmee blijkt de Amerikaanse zender nog lang niet klaar te zijn met de succesvolle DC-series.

Entree gemaakt in cross-over

De komst van Batwoman is al enige tijd aanstaande. In de cross-over van afgelopen december in Arrowverse, waarin de series Arrow, The Flash en Supergirl samenkwamen, was al een rol weggelegd voor Batwoman. Dit werd enthousiast ontvangen, waarop The CW besloot om een pilot te bestellen. Regisseur David Nutter maakte in het verleden al succesvolle pilots voor The Flash en Arrow, hij wist nu andermaal een succes af te leveren.

Ruby Rose vertolkt Batwoman

De pilot is namelijk goed ontvangen, waardoor er een volledig seizoen van Batwoman is besteld. De hoofdrol zal worden gespeeld door Ruby Rose, die we onder meer kennen uit Orange is the New Black. Batwoman is gepassioneerd voor sociale gelijkheid en heeft het hart op de tong. Haar personage werd in de cross-overs al geroemd doordat ze openlijk lesbisch is. De getrainde straatvechter is er klaar voor om de criminele heropleving in Gotham een halt toe te roepen.

Batwoman op Netflix?

Wanneer het eerste seizoen van Batwoman zal beginnen is op dit moment nog niet bekend. Ook is het afwachten of Batwoman direct te zien zal zijn op Netflix. Alle DC-series uit Arrowverse van The CW worden in de week na de uitzending in de Verenigde Staten in ons land aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Of er ook een deal wordt gemaakt voor Batwoman is op dit moment nog afwachten.

Wil jij als eerste weten wanneer Batwoman naar Netflix komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?