Laatste nieuws over Netflix

Beau Séjour keert terug op Netflix met tweede seizoen

De serie Beau Séjour keert terug op Netflix. Het eerste verhaal van de Belgische reeks was eerder al te zien op de streamingdienst, nu komt het verhaal rondom Kato terug én ook tegelijkertijd het nieuwe tweede seizoen. Daarin draait het om Maurice.

Kato is vermoord

Beau Séjour seizoen 1 én 2 zullen op 5 april op Netflix verschijnen. De mysterieuze crimeserie draaide in het eerste verhaal rondom Kato. Het jonge meisje is vermoord in een hotel. Het bovennatuurlijke is dat ze zelf naast haar eigen lijk wakker wordt en pas kan rusten wanneer de zaak is opgelost. Niemand hoort of ziet haar, waardoor ze haar eigen moord op kan gaan lossen.

Maurice op een zeilboot

Het gaat om een afgerond verhaal, maar door het grote succes zijn de makers verder gegaan. Daarvoor is dezelfde setting ingezet, maar met een volledig nieuwe zaak. Ditmaal is Maurice de hoofdrolspeler. Zijn lichaam hangt aan de mast van een zeilboot, terwijl hij er zelf naar staart. Hoe is Maurice aan zijn einde gekomen en vooral waarom? Het wordt uitgezocht in het tweede seizoen.

Bekijk de trailer van Beau Séjour seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?