Laatste nieuws over Netflix

Bekijk de eerste beelden van The Crown

The Crown Netflix serie
Netflix heeft de eerste trailer van The Crown getoond tijdens de CES in Las Vegas. De CES (Consumer Electronics Show) is een technologiebeurs die elk jaar in januari gehouden wordt. Hier presenteren de bedrijven hun plannen voor het nieuwe jaar en dus ook Netflix. Er werd onder andere vooruitgeblikt op de serie The Crown.

The Crown is een serie over de Engelse Queen Elizabeth. The Crown verschijnt later dit jaar exclusief en in 4K op Netflix. Het verhaal gaat over het gehele leven van de huidige koningin van het Verenigd Koninkrijk en begint dus in het begin van de jaren ‘50. Het wordt een kruising van de populaire series Downton Abbey en House of Cards. Ook de ontwikkeling van Europa na de Tweede Wereldoorlog speelt een grote rol in The Crown.

Claire Foy speelt Queen Elizabeth in The Crown. Naast haar zullen er ook belangrijke rollen weggelegd zijn voor John Lithgow en Matt Smith. Wanneer de serie gereleased wordt door Netflix, maar vast staat dat het dit kalenderjaar gaat gebeuren. Met de eerste beelden van The Crown kunnen we in ieder geval alvast een idee krijgen van de nieuwe serie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?