Laatste nieuws over Netflix

Bekijk hier alvast het begin van de nieuwe Netflix-serie Ozark

Enige tijd geleden werd de nieuwe Netflix Original Serie Ozark aangekondigd. De serie verschijnt in juli op Netflix en heel veel weten we nog niet over Ozark. De streamingdienst laat nu het begin van de serie zien, zodat we een iets beter beeld krijgen.

Mexicaans drugskartel

Wat we al wisten over Ozark is dat het over een Mexicaans drugskartel gaat en een familie, waarvan de vader het geld van het kartel witwast. Dit gaat uiteindelijk fout en dus zit er voor de familie niets anders op om de vertrouwde omgeving zo snel mogelijk te verlaten.

Ozark op Netflix

Via onderstaande video van Netflix is het begin van Ozark alvast te zien. We zien dat een man en een vrouw in discussie met elkaar zijn. Het zijn Marty (Jason Bateman) en Wendy Byrde (Laura Linney). Marty heeft zijn vrouw net verteld dat ze vreselijk in de problemen zitten. Marty is al bezig om zo snel mogelijk de belangrijkste spullen in te pakken, om vervolgens met zijn gezin op de vlucht te kunnen slaan. Wendy probeert nog andere oplossingen aan te dragen, zoals het bellen van de politie, maar daar wil Marty niets van weten. “Zullen we het even naspelen? Ik ben rechercheur wie dan ook en jij de vrouw van een witwasser die werkt voor het een na grootste drugskartel van Mexico.”

Marty wuift het dus meteen weg en geeft aan in wat voor gevaarlijke situatie ze zitten. Dan dringt het tot Wendy door dat niet alleen Marty een probleem heeft, maar dat ook zij en haar twee kinderen in de problemen zitten. Daarna hebben Wendy en Marty het nog over andere mensen, maar ook daar lijken ze weinig aan te hebben.

Uiteindelijk blijft er één optie over: op de vlucht slaan. Zo komen ze terecht in de regio Missouri Ozarks, waar ze onderduiken. In een nieuwe gemeenschap moeten ze onderduiken en zien te overleven. Ozark is vanaf 21 juli volledig te zien op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?