Bridgerton Laatste nieuws over Netflix

Belangrijke Bridgerton-actrice niet te zien in derde seizoen

Slecht nieuws voor wie de hoop had dat Daphne Bridgerton ook te zien zou zijn in het derde seizoen van de serie. Phoebe Dynevor, de actrice die verantwoordelijk is voor die rol, heeft bekendgemaakt dat ze geen rol speelt in seizoen 3. Dat deed ze tijdens een interview op het Sundance Film Festival.

Afwezig

Daphne is niet te zien in het derde seizoen van Bridgerton. “Helaas ben ik niet te zien in seizoen 3 van Bridgerton”, vertelde ze aan Screen Rant. Ze sluit echter niet uit dat ze in de toekomst wel terugkeert voor nieuwe seizoenen. Tot die tijd zal ze van het derde seizoen genieten als een kijker.

Slecht nieuws voor de fans van Bridgerton, want de eerste twee seizoenen smulden zij van de aanwezigheid van Daphne. In het eerste seizoen volgden we haar zoektocht naar de liefde en in het tweede seizoen kwam ze meerdere keren voorbij toen haar broer Anthony op zoek ging naar een burggravin.

Regé-Jean Page

Het vertrek van Dynevor is wel anders dan eerder gebeurde bij Regé-Jean Page. Hij is verantwoordelijk voor de rol van Duke of Hastings Simon Basset en tekende ook daadwerkelijk maar voor één seizoen. Van hem was daardoor eerder al duidelijk dat hij geen rol zou spelen in het derde seizoen. In seizoen 3 draait het allemaal om Colin Bridgerton die zijn hart verliest aan Penelope Featherington.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

➡ Lees ook: Bridgerton seizoen 3: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?