Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Belangrijke update over Virgin River seizoen 5 en nieuwe castleden bekend

De makers van Virgin River hebben goed nieuws naar buiten gebracht over het vijfde seizoen. De opnames zitten er inmiddels volledig op. Alhoewel ze iets langer geduurd hebben dan de bedoeling was, staat nu toch alles op beeld. Daarnaast werd duidelijk dat we in het vijfde seizoen kennismaken met een aantal nieuwe gezichten.

Opnames afgerond

De cast van Virgin River begon in juli 2022 met de opnames voor het vijfde seizoen van de serie. Afgelopen week, een paar dagen later dan gepland was, zaten de opnames er officieel op. Dat werd gevierd door middel van een speciale video waarin de castleden dansen op het liedje We Are Family van Sister Sledge. Daarin zien we onder meer Martin Henderson (Jack), Alexandra Breckenridge (Mel), Annette O’Toolo (Hope), Tim Matheson (Doc) en Benjamin Hollingsworth (Brady).

Nieuwe gezichten

Tegelijkertijd met de bekendmaking dat de opnames voor Virgin River seizoen 5 zijn afgerond, werd ook duidelijk dat het seizoen een aantal nieuwe gezichten met zich meebrengt. What’s On Netflix kan bevestigen dat Susan Hogan, Elise Gatien, Paolo Maiolo en Kandyse McClure een rol hebben in het nieuwe seizoen. Wat hun rollen precies gaan zijn, is nog onduidelijk.

Gatien is onder meer bekend van haar rollen in Supernatural en Colony, terwijl Paolo Maiolo te zien was in onder andere The Twilight Zone en Nancy Drew. McClure was eerder al te zien in de Charmed reboot, V-Wars en Snowpiercer.

Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Lees ook: Virgin River seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?