Laatste nieuws over Netflix

Bepaal met Netflix zelf het einde van 2014

Voor ouders met jonge kinderen zorgt oud en nieuw nog wel eens voor hoofdpijn en niet alleen vanwege overmatig drankgebruik. Natuurlijk willen de kleintjes tot klokslag 00.00 opblijven, om het nieuwe jaar te vieren. Het valt echter niet mee om de oogjes geopend te houden tot midden in de nacht. Netflix heeft daar iets op bedacht.

De streamingdienst heeft een speciale video opgenomen met King Julien, de aap uit de onlangs verschenen Netflix Original All Hail King Julien. In de feestelijke video telt King Julien af naar 2015. “Is het al middennacht”, vraagt King Julien zich hardop af in de video. “Wat maakt het ook uit, het is érgens wel midden in de nacht!” Waarna er van 10 naar 1 wordt afgeteld en het nieuwe jaar ‘begint’.  Mocht de kinderen het dus niet tot 00.00 uur vol kunnen houden, dan is het afspelen van dit filmpje een goede uitkomst.

De video is opgenomen, omdat uit een Amerikaans onderzoek zou zijn gebleken dat dat meer dan 30 procent van de ouders daar het nieuwe jaar een paar uurtjes naar voren halen, om zo toch het nieuw jaar-moment te vieren met z’n allen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?