Laatste nieuws over Netflix

Bericht van Netflix over Teen Wolf seizoen 6: “Hang in there”

Netflix heeft op social media laten weten dat het bezig is met Teen Wolf seizoen 6A. Het eerste deel van het zesde seizoen zou eigenlijk afgelopen zaterdag op Netflix verschijnen, maar van de nieuwe afleveringen ontbreekt nog ieder spoor. Op 28 november is Netflix er in geslaagd om de problemen op te lossen.

Stilte

Lang bleef het stil vanuit de officiële kanalen van Netflix. Dinsdagavond, vier dagen na de beoogde verschijningsdatum van Teen Wolf seizoen 6, kwam er alsnog een bericht van Netflix. De streamingdienst gaf aan dat er aan een oplossing gewerkt wordt.

Waar blijft Teen Wolf seizoen 6 op Netflix?

Waarom Teen Wolf seizoen 6 nog niet op Netflix staat en hoe lang het nog gaat duren wordt helaas ook niet duidelijk uit het bericht van Netflix. Toch is het prettig om te vernemen dat er achter de schermen aan gewerkt wordt door Netflix om er voor te zorgen dat Teen Wolf seizoen 6A zou spoedig mogelijk aan het aanbod wordt toegevoegd. Een indicatie kon Netflix helaas nog niet geven, maar ze communiceren dat er ze hopen snel met goed nieuws te komen.

Update 28 november: De problemen rondom Teen Wolf seizoen 6a zijn opgelost door Netflix. Sinds dinsdagochtend staan de eerste tien afleveringen van het zesde seizoen online bij Netflix. De serie had een paar weken eerder moeten verschijnen, maar door technische problemen liep de release aanzienlijke vertraging op. Het bingen kan dan nu eindelijk beginnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?