Laatste nieuws over Netflix

Beschuldigingen kosten ook Masterson bij The Ranch de kop

Danny Masterson wordt uit The Ranch geschreven. Net als onder andere Kevin Spacey werd Masterson beschuldigd van seksueel misbruik en dat kost hem nu de kop in de komische Netflix Original. Voor Masterson is namelijk geen plaats meer.

Nieuwe deel

Volgende week vrijdag verschijnt het vierde deel van The Ranch. Daarin zal Danny Masterson nog wel te zien zijn, omdat de opnames van dit deel al afgerond waren toen de beschuldigingen aan het adres van Masterson op gang kwamen. In 2018 is er echter geen plaats meer voor hem.

Danny Masterson uit The Ranch gezet door Netflix

Danny Masterson wordt uit The Ranch geschreven, omdat Netflix niet meer met hem verder wil, omdat de acteur wordt beschuldigd van seksueel misbruik. “Als gevolg van voortdurende discussies hebben Netflix en de producers Danny Masterson uit de serie geschreven. Gisteren was zijn laatste draaidag voor de reeks en de productie zal begin 2018 zonder hem worden hervat”, aldus een woordvoerder van Netflix in de verklaring.”

Ook Kevin Spacey moest vertrekken na beschuldigingen seksueel misbruik

De beschuldigingen kwamen al enige tijd geleden op gang. In maart kwamen de eerste verhalen naar buiten. Drie vrouwen beschuldigden Masterson van aanranding. Dat kreeg afgelopen weekend een staartje. Eén van de vrouwen voerde in The Huffington Post een gesprek met Andy Yeatman, executive producer bij The Ranch. Hij gaf aan de beschuldigingen niet te geloven, maar toen was hij nog niet op de hoogte dat het één van de vrouwen was die claimt slachtoffer te zijn geworden van Masterson’s gedrag. Netflix zag zich daarop genoodzaakt om afstand te nemen van de standpunten van Yeatman en het vertrek van Masterson aan te kondigen.

Overigens blijft Masterson zelf de beschuldigingen ontkennen. “Ik ben zeer teleurgesteld in de beslissing van Netflix om mijn personages uit de serie te schrijven. Ik heb vanaf het eerste moment de beschuldigingen ontkend. Ik ben nooit beschuldigd van een misdaad, laat staan veroordeeld voor een misdrijf.”

Geen Rooster meer

Masterson is onder andere bekend van zijn rol in That 70’s Show, maar ook The Ranch leverde hem de nodige bekendheid op. Als Rooster heeft hij namelijk één van de hoofdrollen, naast zijn broer Colt, die gespeeld wordt door Ashton Kutcher. Vanaf het derde seizoen, dat in de zomer van 2018 verwacht wordt op Netflix, zien we Rooster echter niet meer terug. Voor hem is dan geen plaats meer. In het vierde deel (seizoen 2B) zal Rooster nog wel gewoon te zien zijn. Dat deel kun je vanaf 15 december streamen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?