Laatste nieuws over Netflix

Beste Romantische komediefilms op Netflix

Love, Rosie Netflix

Romantische komediefilms is misschien wel één van de meest geliefde genres op Netflix. Er werd zelfs een Summer of Love opgezet door de streaming en rond Valentijnsdag kunnen alle klassiekers ook uit de kast worden gehaald. Wij hebben de leukste en beste romantische komedie’s op Netflix voor je verzameld.

Romcoms tijdens Valentijnsdag

Romantische komediefilms worden ook wel romcoms genoemd. Een is ruimte voor een lach, een traan, maar uiteindelijk draait het om de liefde. En het is dan wel fijn als aan het einde van de film alles weer op zijn pootjes terecht komt. Meestal is dat het geval, inmiddels zijn er echter ook hele mooie romcoms gemaakt waar de traan voorzichtig regeert.

Summer of Love op Netflix

In de dagen rondom Valentijnsdag kun je met gemak een hele rits aan romantische films achter elkaar kijken. Netflix heeft heel veel romcoms in het aanbod staan, zeker sinds de zomer van 2018. Die werd door Netflix uitgeroepen tot de Summer of Love, waarin er zes romantische films werden gelanceerd. Veel van deze titels hebben een mooie positie weten te verwerven in de lijst met de leukste romantische komediefilms op Netflix. De lijst wordt aangevoerd door twee films die een ruim zeven hebben gescoord: Love, Rosie en To All The Boys I’ve Loved Before.

Beste Romantische Komediefilms op Netflix

Titel IMDb
1. Love, Rosie 7,2
2. To All The Boys I’ve Loved Before 7,2
3. Always Be My Maybe 6,8
4. Set it Up 6,5
5. When We First Met 6,4
6. Irreplaceable You 6,4
7. Someone Great 6,2
8. The Kissing Booth 6,1
9. Isn’t It Romantic 5,9
10. Sierra Burgess is a Loser 5,9
11. The Perfect Date 5,8
12. Happy Anniversary 5,7
13. Falling inn Love 5,6
14. The Last Summer 5,5
15. Naked 5,4

De lijst met beste romantische komediefilms wordt met enige regelmaat bijgewerkt, de laatste update is gedaan op 11 februari 2020.